
روزنامه خراسان با داشتن چهار روزنامه استانی در استان های خراسان رضوی، شمالی، جنوبی و سیستان و بلوچستان، مهم ترین دغدغه خود را پیگیری مطالبات و دغدغه های مردم تعریف کرده که خوشبختانه این پیگیری ها در بیشتر موارد به سرانجام رسیده و به سود مردم خاتمه یافته است. نگاهی به نمونه هایی از این سوژه های پیگیرانه گواه این مدعاست:
مطالبات « پایتخت معنوی ایران»؛ مشهد ۲۰۱۷
با مطالبه از مسئولان، در سال 88 عنوان «پایتخت معنوی ایران» برای مشهد مقدس مصوب شد. سال گذشته آیسسکو مشهد را برای یک دوره پایتخت فرهنگی جهان اسلام معرفی کرد. عناوینی که اهداف ما برای پیگیری مطالبات و حقوق این کلان شهر مذهبی جهان را روشن تر از قبل کرد.
مطالبه بودجه مشهد تا اختصاص ردیف ویژه
بنا بر اظهارات نمایندگان مجلس و شورای شهر، از آبان سال 93 و با پیگیری های مداوم روزنامه خراسان رضوی، ردیف بودجه اختصاصی برای حاشیه مشهد در بودجه سالانه تعریف شد. این موضوع برای بودجه 94 نیز با ردیف اختصاصی 40 میلیارد تومانی محقق شد. این ردیف برای سال های 95 و 96 نیز به 100 میلیارد تومان رسید. هر چند برخی کم لطفی ها در پرداخت این بودجه ها وجود دارد.
گزارش های افشاگرانه در ماجرای تصرف ارتفاعات جنوبی مشهد
ساخت وساز های غیرمجاز در ارتفاعات جنوبی که مقام معظم رهبری نیز درباره آن دغدغه های خود را اعلام کرده اند، موضوع مهمی بود که روزنامه خراسان رضوی از خرداد سال 84 آن را پیگیری کرد و با انتشار بیش از 40 گزارش و مصاحبه حساسیت نهاد های نظارتی را درباره ساخت و ساز در این محدوده برانگیخت و زمینه ورود دستگاه قضایی و رفع تصرف زمین ها را فراهم کرد.
همراه مردم، در مخالفت با تغییرات خطوط اتوبوسرانی
اردیبهشت سال 88 بود که تغییر مسیر خطوط اتوبوسرانی مشهد، سردرگمی و در نتیجه اعتراضات گسترده مردم را به همراه داشت. با توجه به همین دغدغه ها روزنامه خراسان رضوی به موضوع ورود کرد و پرونده تغییر مسیر اتوبوس ها را با اصلاح مسیر اتوبوس ها وتحقق خواست مردم به سرانجام رساند.
ثابت قدم برای « احیای توس»
پیگیری ها برای احیای توس و آرامگاه فردوسی، آن هم با دغدغه ای که رهبر معظم انقلاب در این حوزه داشته اند، همواره در دستور کارمان بوده و تشکیل شورای ملی احیای توس و پلمب معادن غیرمجاز در این عرصه تاریخی، از جمله دستاورد های مهم آن است.
گوشت های آلوده با پیگیری خراسان سرانجام معدوم شد
موضوع ورود گوشت های آلوده به کشور، با پیگیری های خبرنگاران «خراسان رضوی» به یکی از مهم ترین خبرهای حوزه سلامت در سال 96 تبدیل شد. این پرونده با ورود دادسرای مشهد به طور جدی در دستور کار دستگاه قضائی قرار گرفت و مشخص شد مقادیر زیادی گوشت آلوده به سالمونلا، ایکو لای و ... از مبادی رسمی کشور توسط برخی افراد وارد شده است که در این زمینه شش مقام مسئول نیز بازداشت شده اند. این سوژه نیز در نهایت به سرانجام رسید و 34 تن گوشت آلوده در مشهد معدوم شد.
کشف و معدوم سازی ماهی های فاسد و کنسروهای تاریخ گذشته
سال گذشته بود که ماجرای توزیع ماهی های تاریخ مصرف گذشته و فاسدچینی در بازار مشهد با سرنخ هایی که به دست مارسید آغاز شد. درنهایت با پیگیری های «خراسان رضوی»، حدود 100تن ماهی فاسدچینی قبل از عرضه به بازار کشف و معدوم شد. همچنین بهمن سال95 پی بردیم بیش از100هزار قوطی انواع کنسرو تاریخ مصرف گذشته درمنطقه ای مسکونی دپو شده و بعد از رنگ آمیزی قرار است با درج تاریخ مصرفی جدید راهی بازار شود. با پیگیری های روزنامه «خراسان رضوی» در این موضوع نیز 100هزار قوطی کنسروتاریخ مصرف گذشته و 60تن رب فاسد معدوم شد.
مطالبه تعیین تکلیف طرح اطراف حرم و بافت فرسوده
بافت فرسوده پیرامون حرم مطهر وطرح نو سازی این بافت که بیش از 20سال است آغاز شده و یکی دیگر از پرونده های مورد توجه روزنامه خراسان رضوی است. با توجه به ادامه داربودن این پروژه عظیم، تا تکمیل نو سازی بافت پیرامونی حرم مطهر این روند را ادامه می دهیم.
پیگیری گلایه های مردم از «الیت»
پیگیری های خراسان رضوی برای رسیدگی به گلایه های مردم درباره پارک حاشیه ای «الیت» هم کارساز بود و رعایت شدن قانون رایگان بودن نیم ساعت ابتدایی پارک از جمله آن است.
مخالفت با طرح تعطیلی اصناف در ساعت24
یکی دیگر از دغدغه های مردم مشهد، در زمینه دستورالعمل نیروی انتظامی برای تعطیل کردن تمامی اصناف در ساعت 24بود. با توجه به اهمیت این مسئله برای مردم به ویژه اصناف مشهد، روزنامه خراسان رضوی با قدرت به آن ورود کرد و با انتشار حدود 15 گزارش، پرونده تعطیلی ساعت 24را با لغو آن به سرانجام رساند.
پرونده ای که با همت مردم ماندگار شد
یکی از پرونده هایی که با پیگیری روزنامه خراسان رضوی به سرانجام رسید، پرونده آزادی «ملوک» بود.13 شهریور سال گذشته گزارش این پرونده در روزنامه خراسان رضوی منتشر شد و در پی آن پویش مردمی در تلگرام برای پرداخت دیه و آزادی این زندانی با مجوز رسمی از دستگاه قضایی آغاز شد تا در مدت 21 روز رقم 210 میلیونی دیه برای آزاد شدن این زندانی تأمین شود.
پیگیری مطالبات سهام داران و سپرده گذاران
توجه به دغدغه های سپرده گذاران موسسات مالی غیرمجاز مثل میزان، ثامن الحجج(ع)، ثامن الائمه(ع)، فرشتگان، بدرتوس، الزهرا(س)، پیوند و... طی سال های گذشته در دستور کار بود. پیگیری مطالبات 136 هزار سهام دار پدیده هم یکی دیگر از موضوعات ثابت سال های اخیر بود.
پایان خوش یک تخلف گازی
موضوع تغییر اقلیم گازی مشهد را که می رفت تا عدد و رقم قبوض گاز مشهدی ها را نجومی افزایش دهد، پیگیرانه دنبال کردیم و در نهایت با یک کار رسانه ای حرفه ای، هم جلوی ادامه تغییر اقلیم را گرفتیم و هم وجوه اضافه دریافت شده از شهروندان مشهدی بازگردانده شد.
پیگیری هایی که به محکومیت فرودگاه منجر شد
مدت ها بود که مردم از مشکلات متعدد فرودگاه مشهد شامل تاخیر پرواز ها و وضعیت پارکینگ آن گلایه می کردند و«خراسان رضوی» نیز ازگذشته برای احقاق حقوق مردم پیگیر این موضوع بود. با انتشار گزارش های متعدد روزنامه، تعزیرات حکومتی استان حکم قطعی برمحکومیت فرودگاه وپیمانکار پارکینگ مبنی بر گران فروشی داد و اعلام کرد که قیمت ها باید به حالت قبل برگردد.
تلاش برای رفع «دلهره»
یکی از جاده های استان که قربانیان زیاد و خسارات مالی بسیاری داشته است محور بیرجند- قائن است که این جاده به واسطه تصادفات خونین بسیاری که در آن رخ داده است از آن به «محور دلهره و مرگ» یاد می شود. روزنامه خراسان جنوبی به صورت ویژه و خاص ارتقای این محور به بزرگراه را در دستور کار قرار داده است.
«جاده مرگ» زیر ذره بین
روزنامه خراسان شمالی پیگیری پروژه 4 بانده کردن محور بجنورد –گلستان موسوم به جاده مرگ را از سال 1392 آغاز کرد و تا به امروز ده ها گزارش، خبر و یادداشت درباره این پروژه و حوادث این جا تهیه کرده است. پیگیری تکمیل این پروژه همچنان ادامه خواهد داشت.
ماجرای مدارس خشتی و گلی خراسان شمالی
ماجرا از 16 فروردین 94 شروع شد که مدیر کل وقت آموزش و پرورش خراسان شمالی در یک مراسم از تحصیل برخی دانش آموزان راز و جرگلان در «طویله» خبر داد و روزنامه «خراسان شمالی» به عنوان تنها رسانه استان، این موضوع را رسانه ای کرد که بازتاب بسیار فراوانی در استان و مرکز کشور داشت و پای مجلس شورای اسلامی هم به این قضیه باز شد. پیگیری های مستمر روزنامه مفید واقع شد و نتیجه آن مصوبه دولت برای برچیده شدن مدارس خشتی و گلی استان بود.
کنار مردم در زلزله 5.7 ریشتری
زلزله 5.7 ریشتری 23 اردیبهشت 96 خراسان شمالی حدود 5 هزار واحد مسکونی را در شهر و روستاهای شمال غربی بجنورد و روستاهای مانه و سملقان غیر قابل سکونت کرد و 9 هزار واحد مسکونی نیز آسیب جدی دیدند. از نخستین ساعات پس از زلزله، خبرنگاران «خراسان شمالی» در مناطق زلزله زده حضور یافتند و به انعکاس وضعیت زلزله زدگان در این روزنامه و همچنین «خراسان» پرداختند و رنج ها و مصائب و مشکلات آن ها را منعکس کردند؛ این گزارش ها موجب پیگیری های جدی تر مسئولان شد. از نکات قابل توجه و مهم در این مسیر، این بود که در پی پیگیری های روزنامه «خراسان شمالی» و انعکاس مطالب به نماینده ولی فقیه در استان و گزارش وی به دفتر مقام معظم رهبری، دفتر رهبری به مسئولان در خصوص روند رسیدگی به زلزله زدگان تذکر دادند که این تذکر نقش بسیار عمده ای در ادامه خدمات رسانی و کمک به زلزله زدگان داشت.
پل 19 مهر بجنورد
عملیات تقاطع غیر همسطح به عنوان بزرگ ترین پروژه شهری بجنورد در مرداد ماه سال 91 در حالی آغاز شد که مسئولان وقت وعده اتمام آن را در بهمن ماه سال 92 دادند. از ابتدای آغاز پروژه، روزنامه «خراسان شمالی» وارد این پروژه شد و همه مراحل آن را پی گیری کرد. در این مدت روزنامه خراسان شمالی به انتشار 60 گزارش و خبر مختلف پرداخت تا سرانجام پروژه ای را که می خواست به خواب برود و حتی تعطیل شود جان تازه ای بخشید.
پیگیری تا شنیدن صدای سوت قطار
یک دهه است که مردم خراسان جنوبی رویای به صدا در آمدن سوت قطار را در سر می پرورانند. سال قبل کلنگ احداث بخشی از این پروژه از ایستگاه یونسی به زمین زده شد اما نیاز میلیاردی سبب توقف پروژه شد. روزنامه خراسان جنوبی نیز پیگیری این مطالبه را ادامه خواهد داد.
امیدوار به روزهای سپید زغال سنگ طبس
طبس با داشتن 76 درصد زغال سنگ کشور، قطب این ماده معدنی است. روزنامه خراسان جنوبی با انتشار گزارش هایی، مشکلات تکمیل این چرخه صنعتی را پیگیری کرد به طوری که گره های آن در حال باز شدن است و می توان روزهای سپیید را برای زغال سنگ طبس در سال 97 و سال های آینده متصور بود.
اعمال تخفیف در بندر چابهار و موافقت با الحاق بندر چابهار به منطقه آزاد
کاهش تعرفه ها در بندر چابهار و اجرایی شدن قوانین مناطق ویژه یا آزاد در این بندر از دغدغه های مردم و مسئولان بود که در این باره گزارش های مختلفی منتشر شد تا این که مسئولان سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کردند تعرفه بندری تخلیه کالاهای کانتینری در بندر چابهار، تا سقف 90 درصد از تخفیف برخوردار می شود و در نهایت هم دولت با الحاق بنادر چابهار به منطقه آزاد موافقت کرد.
گام به گام با زائران اربعین
سال گذشته روزنامه سیستان و بلوچستان با انتشار اخبار و گزارش های مختلفی از زائران پاکستانی اربعین به مدت دو ماه موفق شد در دعوت بسیاری از مسئولان و مردم برای استقبال این زائران نقش داشته باشد به گونه ای که به گفته مدیرکل سابق اوقاف و امور خیریه، اطلاع رسانی خوبی که در استان انجام شد نه تنها اهالی سیستان و بلوچستان و دیگر هم وطنان را به تکاپو واداشت، بلکه به پاکستان هم سرایت کرد. در واقع تیتر «استان در تدارک زائران اربعین» روزنامه سیستان و بلوچستان جرقه این کار را زد و همه را به تکاپو واداشت. آستان قدس با اراده ای قوی پای کار آمد و سپاه و دیگر مسئولان هم سنگ تمام گذاشتند.
پای کار تا رونق بازارچه های مرزی
یکی از مزیت های خراسان جنوبی داشتن حدود 460 کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان است که این فرصت مرز سبب شده تا چهار بازارچه مرزی در شهرستان های زیرکوه، درمیان، سربیشه و نهبندان ایجاد شود و سه بازارچه یزدان، دو کوهانه و گلورده سال های زیادی نیز به لحاظ صادرات در اوج بوده است اما از سال 93 سه بازارچه از چهار بازارچه مرزی خراسان جنوبی به صورت یک طرفه از سوی کشور افغانستان مسدود شد.
ریزگردهای سیستان
سال هاست ریزگردهای سیستان امان مردم را بریده است، هر روز بر تعداد بیماران تنفسی این خطه افزوده می شود و خیلی ها به دلیل این شرایط از روستاها و حتی شهرهای این منطقه مهاجرت کرده اند و روستاهای زیادی خالی از سکنه شده است اما هنوز از افتتاح بیمارستان تنفسی خبری نیست. با توجه به اهمیت این موضوع، ریزگردهای سیستان به عنوان سوژه مهم در دستور کار روزنامه سیستان و بلوچستان قرار گرفت و در چندین شماره کار شد.
تالاب بین المللی هامون
تالاب هامون هفتمین تالاب بین المللی جهان است که در سال 2016 به عنوان ذخیره گاه زیست کره در فهرست یونسکو به ثبت رسید. با توجه به این که معیشت بسیاری از مردم به این تالاب وابسته بود خشکی آن بحران اجتماعی بزرگی را پدید آورد و بسیاری از مردم شغل خود را از دست دادند. بر این اساس پیگیری سرنوشت تالاب هامون یکی از سوژه های مهم در دستور کار روزنامه سیستان و بلوچستان است.
تشکیل هیئت امنای یادمان شهدای تاسوکی
اسفند سال 95 پس از بازدید تیم خبری روزنامه سیستان و بلوچستان از یادمان شهدای تاسوکی، موضوع یادمان این شهدا به عنوان یکی از سوژه های مهم پیگیری شد تا این که بالاخره اسفند ماه سال گذشته مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران از تشکیل هیئت امنای این یادمان خبر داد و اظهار کرد سعی می شود جلسه هیئت امنا قبل از شروع سال جدید برگزار و برای ساماندهی یادمان برنامه ریزی شود. جلسه هیئت امنا نیز اواخر خرداد امسال برگزارشد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

کورش شجاعی | مدیر مسئول سابق روزنامه خراسان
«خراسان» هفتاد ساله شد که این هفت دهه سابقه انتشار و تجربه، خود امتیاز و افتخاری ارزشمند است اما ارزشمندتر این که روزنامه خراسان تلاشی مستمر و همیشگی داشته برای «مردمی» بودن خصوصا در چهار دهه اخیر. البته ادعای مردمی بودن اشخاص، مسئولان و حتی رسانه ها شاید برای بعضی سهل و آسان باشد ولی قبول این ادعا توسط مردم حتما شرط هایی دارد که به آسانی قابل تحقق نیست. به هر صورت این روزنامه، بزرگ ترین افتخار و سرمایه خود را با مردم بودن، با مردم زندگی کردن، رعایت تقوای الهی و اخلاق حرفه ای، انصاف، امانت داری، اعتدال، عفت قلم، شناخت و پی گیری مطالبات واقعی مردم می داند و این سرمایه گرانقدر برای «خراسان» محقق نشده مگر به لطف خداوند و عنایت امام رئوف عالم آل محمد حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام پس آن گاه حمایت و عشق و علاقه و انس و الفت مردم با خراسان. بنابراین پرواضح است که شکرانه نعمتی چنین بزرگ و ارزشمند، تداوم خدمت مومنانه و صادقانه به دین و میهن و ملت بزرگ مان در قالب انجام کار حرفه ای و اخلاق مدار و کمک به رشد و پیشرفت و توسعه همه جانبه و متوازن ایران عزیزمان در تمامی عرصه های فرهنگی، دینی، اقتصادی، علمی، سیاسی و اجتماعی، احیای سبک زندگی ایرانی اسلامی و در نهایت رسیدن به حیات طیبه است و قدر مسلم انجام رسالتی چنین عظیم و تحقق این اهداف متعالی محقق نمی شود مگر با عزم جزم مسئولان متعهد و متخصص و انقلابی و عزم ملی مردم عزیزمان و عملکرد حرفه ای، صادقانه و هوشیارانه رسانه ها و ایفای نقش اطلاع رسانی و آموزش دقیق و به هنگام، ارائه تحلیل های مبتنی بر واقعیت ها، تلاش منطقی و آگاهانه برای اقناع افکار عمومی درباره مسائل گوناگون، عمل به وظیفه نظارت بر عملکرد مسئولان و دیده بانی اجتماعی، نقد منصفانه، ایجاد فضای مناسب برای تعامل و تضارب افکار و آرا و همچنین ایجاد نشاط و امیدهای منطبق بر واقعیت ها.
اما کاملا روشن است که رسانه ها و به ویژه رسانه های مکتوب در این برهه زمانی و خصوصا در چند سال اخیر با وجود مشکلات عدیده برای انجام مسئولیتی چنین خطیر با مشکلات و موانع فراوانی رو به رو هستند از مشکل اقتصادی جدی، اساسی و کمرشکنی که به تبع مشکلات اقتصادی کشور و... برای روزنامه ها پیش آمده گرفته تا فضای بی در و پیکر مجازی که علی رغم ثمرات و فواید گوناگون، مصیبت های فراوانی را گریبان گیر اجتماع و فرهنگ و اقتصاد و سیاست کرده و سایت های بی شناسنامه و بی هویتی که گاه به هیچ قیدی مقید نیستند و پخش هر شایعه، دروغ، تهمت و توهین و سرکشی به زندگی خصوصی مردم را اولویت کار خود قرار داده اند!! البته برخی کم کاری ها، بی دقتی ها، دیرهنگامی ها، تزریق یأس و ناامیدی، سانسورها و خودسانسوری ها، گل به خودی زدن ها، «زردکاری» و «زردنویسی»ها و همچنین کاملا جناحی و گروهی عمل کردن، رفتار غیرحرفه ای و مردمی نبودن برخی رسانه ها، نشریات و روزنامه ها از جمله عوامل اساسی کم شدن شمارگان، کاهش استقبال افکار عمومی و کم سو شدن نور امید به ادامه حیات و زنده ماندن رسانه های مکتوب است و روزنامه خراسان نیز نمی تواند خود را تافته جدابافته و مبرا از این آسیب های جدی بداند هرچند به اذعان بسیاری از خواص و ناظران و کارشناسان منصف و همچنین اکثریت مخاطبان این روزنامه صاحب تجربه و تلاش کننده برای «وزین» و مردمی ماندن، این نشریه توانسته است در مسیر انجام رسالت، عمل حرفه ای نقد منصفانه و رعایت اعتدال و شناخت و پی گیری مطالبات مردم گام های موثر و قابل تقدیری بردارد.
براین اساس و با توجه به سابقه و عملکرد روشن و قابل دفاع خراسان، به امید و لطف الهی، خراسان زنده است و زنده خواهد ماند و همچنان جزئی از سفره و «سبد فرهنگی» خانوارهای ایرانی و خصوصا خراسانی های عزیز باقی خواهد ماند. اگر همچنان و هر روز بیشتر از دیروز «مردمی» باشد، با مردم زندگی کند، مشکلات اساسی جامعه را دقیق بشناسد و پی گیری کند، اگر همچنان و بیش از دیروز بر مسیر امید و انصاف و اعتدال و امانتداری و حفظ ارزش های دینی و ملی و پاس داشت خون شهدای گرانقدرمان گام بردارد، اگر دامن «خودسانسوری» را بیشتر برچیند، اگر یقه «یقه سفیدها»ی رانت خوار، مفت خوران، گردن کشان، غارت کنندگان بیت المال و اختلاس گران، رشوه خواران و ضایع کنندگان منافع ملی و حقوق مردم را با رعایت تقوای الهی و عملکرد حرفه ای محکم بگیرد و تا مجازات مجرمان اقتصادی و... دست از سر قوه قضاییه و مجلس و دولت برندارد. اگر هر روز بر اندوخته و بنیه علمی و توان حرفه ای خبرنگاران و اعضای تحریریه خود بیفزاید و راه خلاقیت و ابتکار و نوآوری البته با رعایت چارچوب های اصلی و اساسی روزنامه نگاری و دانش ارتباطات را هموارتر کند. اگر همچنان «استقلال» نسبی خود را حفظ کند و زیر چتر جناح و گروه های سیاسی و سیاسی کاران نرود و سینه زن «افراط» و «تفریط» و بولتن حزب و جناحی نشود، اگر همچنان و بیش از پیش در مسیر و اهداف انقلاب اسلامی و امام و رهبر فرزانه و شهدای عزیزمان گام بردارد، اگر همچنان با رعایت انصاف و اخلاق حرفه ای مسئولان را بیش از گذشته پاسخگوی عملکردهایشان کند، اگر همچنان عفت قلم و کلام و پرهیز از «زردکاری» و «زردنویسی» را وجهه همت خود قرار دهد، اگر همچنان بزرگداشت مفاخر علمی، فرهنگی، دینی، اجتماعی، سیاسی و همه بزرگان و سرمایه های معنوی این کهن مرز و بوم را وظیفه همیشگی خود بداند، اگر روزآمد و پویا باشد و بهره گیری و تلمذ از محضر نخبگان و بزرگان و کارشناسان امور مختلف را با سلایق گوناگون بر خود فرض بداند و در مسیر ایجاد فرصت مناسب برای تعامل و تضارب آرای همه عاشقان دین و میهن و دلسوزان و وفاداران به ایران و انقلاب و منافع ملی و ارزش ها را بیشتر فراهم کند و اگر حرف مردم را بشنود و بنویسد و پی گیری کند، آری خراسان زنده می ماند. اگر خود را در معرض نقد جدی مخاطبان قرار دهد و به شنیدن نقدهای کارشناسان و مردم که «صاحبان خراسان» هستند بیشتر اهتمام ورزد و افتخار کند، آری خراسان زنده می ماند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

محمدباقر نوبخت | معاون رئیس جمهور
هفتاد سال فعالیت روزنامهنگاری در دنیایی که به انفجار اطلاعات موسوم است، جز با رعایت اعتدال، عقلانیت، اطلاعرسانی صحیح ، شفاف و سریع و نیز لحاظ کردن شرایط و مقتضیات کشور در کنار روزنامهنگارانی عاشق و دلسوز، میسر نیست و این رسالت قابل تقدیر و تحسین است. این جانب وظیفه خود میدانم آغاز فعالیت هفتاد ساله روزنامه وزین و متین خراسان را که متبرک به خطه امام همام حضرت رضا (ع) است، به روزنامهنگاران و مجموعه کارکنان صدیق و ارجمند آن روزنامه شادباش گویم. آنان که دهه پنجاه عمر خود را پشت سر گذاشته اند، به درستی میدانند که روزنامه خراسان قبل از انقلاب اسلامی ایران در زمره معدود روزنامههایی بود که منتشر میشد و بعد از انقلاب هم همگام با حرکت توفنده مردم بزرگوار کشورمان به فعالیت خود ادامه داده است.این روزنامه بیتردید در روند انتشار خود فراز و فرودهای فراوانی را طی کرده است ، اما به گواه مندرجات آن روزنامه از مسیر اعتدال و میانهروی عدول نکرده و با رعایت شأن و حرمت مردم و مسئولان و نیز رعایت خط قرمز ها و مصالح نظام جمهوری اسلامی ایران مسیر قابل دفاعی را ادامه داده است. با توجه به شناختی که این جانب از روزنامه خراسان و نیز دستاندرکاران و روزنامهنگاران و مجموعه عزیزانی دارم که شب و روز زحمت میکشند تا این روزنامه به شکل آبرومند و قابل دفاع دست مردم برسد ،در شروع هفتاد سالگی این روزنامه برگه زرین دیگری بر پیشانی آن حک خواهد شد. امید است در استمرار حرکت خطیر و سترگتان چونان گذشته مستدام و برقرار باشید و در روند خدمت فرهنگی و رسالت اطلاعرسانی و آگاهی بخشی با قوت و قدرت گام بردارید.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

جواد نوائیان رودسری | روزنامه نگار
ظاهر قضیه این است که روزنامه خراسان، روز اول تیرماه سال 1328 پا به عرصه وجود نهاد؛ اما اگر بخواهیم نکته سنج باشیم و باریکبین، باید نام و عنوان روزنامه خراسان را، خیلی قبلتر و در عصر مشروطه جستوجو کنیم؛ هنگامی که مرحوم سیدحسین اردبیلی، مدیر مدرسه رحیمیه مشهد، 9 ماه پس از واقعه به توپ بستن مجلس شورای ملی، موسوم به «یوم التوپ[!]» و در اوج اختناق محمدعلیشاهی و دوره استبداد صغیر، تصمیم گرفت چراغ مشروطهخواهی را در مشهد روشن نگه دارد. به این ترتیب، روز 27 اسفند 1287، چند روز مانده به عید نوروز، جریده مبارکه خراسان زیور طبع یافت؛ اما نه در قالب روزنامه؛ بلکه در قالب شب نامهای که گاه به گاه منتشر میشد و گوش و هوش مشهدیها را مینواخت.
مستزاد «کار ایران با خداست!»
آن روزها، یکی از جوانان پرشور انجمن سعادت مشهد که شاعر و سخنوری توانا بود، نگارش مقالات خراسان را برعهده گرفت؛ جوانی 20 ساله که او را ملک الشعرا میخواندند؛ ملکالشعرای بهار. به این ترتیب، با حمایت و هزینه سیدحسین اردبیلی و همت و قلم محمدتقی بهار، خراسان منتشر شد و خیلی زود جایش را در میان مردم تشنه آگاهی مشهد باز کرد. هرچند، این دوره از روزنامه خراسان، تنها در 24 شماره منتشر و سپس، به دلیل اختناق حاکم بر کشور، تعطیل شد، اما طعم دلپذیر اشعار بهار، به ویژه مستزاد به یاد ماندنی «با شه ایران ز آزادی سخن گفتن خطاست» که برای نخستین بار در این روزنامه به چاپ رسید، در حافظه تاریخی مردم مشهد باقی ماند. بهار مدتی پس از فتح تهران توسط مشروطهخواهان و در حالی که تجربه روزنامههای «خراسان» و «بهار» را در کارنامهاش داشت، راهی پایتخت شد.
احیای دوباره جریده مبارکه خراسان
40 سال پس از آن واقعه مبارک، فکر احیای دوباره خراسان، به ذهن تعدادی از اهالی قلم و نشر مشهد افتاد و آن تجربه، دستمایهای شد برای انتشار روزنامه خراسان در یکم تیرماه سال 1328. نخستین شماره دوره جدید، در 4 صفحه طبع میشد و برخلاف رویکرد تماماً سیاسی روزنامه سیدحسین اردبیلی، سعی میکرد توجه به مشکلات مردم را وجهه همت خود قرار دهد. طی سالهای متمادی فعالیت، روزنامه خراسان همواره انعکاس دهنده نیازها و خواستههای مردم خراسان و به ویژه شهر مشهد بوده است. شواهدی که میتوان برای اثبات این ادعا آورد، آنقدر متعددند که شمارش آن ها به سادگی ممکن نیست.
جمع نخبگان
دفتر روزنامه خراسان، ابتدا در فلکه جنوبی قرار داشت؛ ضلع جنوبی حرم مطهر امام رضا(ع) که امروزه به دلیل توسعه بافت اطراف حرم، دیگر اثری از آن نیست. در مجموعهای که گرد هم آمده بودند تا روزنامه خراسان را خلق کنند، نامهایی به چشم میخورد که بعدها، ستارهای در تارک ادبیات و تاریخ کشور شدند؛ افرادی مانند زندهیاد «حسن عمید»، نخستین سردبیر روزنامه خراسان که فرهنگ فارسی چند جلدی او، برای اهل ادب آشناست. در دورههای بعد، بزرگان دیگری نیز، گذرشان به روزنامه خراسان افتاد. اواسط دهه 1330 بود که مرحوم دکتر علی شریعتی، نخستین بار روزنامهنگاری را با روزنامه خراسان تجربه کرد. استاد شفیعی کدکنی، مرحوم فخرالدین حجازی و تعداد دیگری از ادیبان و سیاستمداران نامآشنای ایران نیز، از جمله دستاندرکاران تولید روزنامه خراسان بودهاند.
روزنامه خراسان پس از پیروزی انقلاب اسلامی
در آستانه انقلاب اسلامی، روزنامه خراسان، هم سو با دیگر نشریههای مشهدی، به حمایت از انقلاب پرداخت. مجموعه تصاویری که زندهیاد «حسن اسلامی»، عکاس زحمتکش روزنامه، از آن روزهای پرالتهاب تهیه کرد و در صفحات مختلف خراسان چاپ شد، سندی ماندگار و تاریخی از حماسه انقلاب اسلامی در مشهد است. روزنامه از اردیبهشتماه سال 1359، از مالکیت خصوصی خارج و زیر مجموعه یکی از نهادهای انقلابی شد تا مسیر تازهای را تجربه کند. با آغاز جنگ تحمیلی، روزنامه خراسان نه فقط انعکاس دهنده اخبار جنگ برای مردم مشهد، بلکه ثبت کننده حماسهها و فداکاریهای مردم این شهر در عرصه یاری رساندن به رزمندگان جبهههای حق علیه باطل بود. گنجینه نفیس و ذیقیمت آرشیو روزنامه خراسان، در برگیرنده تمام حوادث کوچک و بزرگ این دوران سرنوشتساز است و میتوان از لابهلای آن، یاد و خاطره افرادی را زنده کرد که شاید امروز، دیگر در حافظه تاریخی برخی از افراد جایی نداشته باشند و این، یکی از مهم ترین ویژگیهای روزنامه خراسان است؛ روزنامهای که روزگاری نام «حسین بخت آزما» را به عنوان ناجی 40 طفل کودکستانی در سیل مهیب سال 1329 مشهد ثبت میکند تا فداکاری یک قهرمان فراموش نشود و چند دهه بعد، در پاییز 1359، نام شهید «رضا لیاقت» را به عنوان اولین شهید دانشآموز مشهد در صفحه نخست میآورد، تا نام مقدس شهدای میهن در تاریخ ایران زمین، جاودانه بماند. روزنامه خراسان، از بهمنماه سال 1377، تبدیل به روزنامهای کشوری شد تا عرصه افتخارات خود را گستردهتر کند و امروز، قدیمیترین روزنامه محلی و چهارمین روزنامه کهنسالِ فعالِ کشور، مردمیتر از همیشه، در خدمت اعتلای فرهنگ این مرز و بوم است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

علیرضا رشیدیان | استاندار خراسان رضوی
روزنامه خراسان نامی آشنا برای اهالی فرهنگ، ادب و هنر این خطه است و باید به بلندای این نام در عرصه رسانه ای استان و کشور هم حضور و نقشی ماندگار و موثر داشته باشد.
رسانه ای که عنوان قدیمی ترین روزنامه محلی کشور را دارد و در عین تمرکز بر اطلاع رسانی و بعد خبری بر ابعاد دیگر هم اعم از تحلیل و تفسیر در حوزه های مختلف و مباحث روز فرهنگی، سیاسی و اقتصادی هم ورود داشته و توانسته جای خود را تا حدی نه فقط در سطح استان بلکه کشور باز نماید.
رسانه ای که منسوب به شهر و استان امام علی بن موسی الرضا (ع) عالم آل پیامبر (ص) است باید در خور شان این خطه نمود و بروز بیرونی چه در حوزه داخل استان و نیز خارج از آن با توجه به انتشار سراسری داشته باشد. به ویژه در حوزه اطلاع رسانی دقیق و بی طرفانه و رعایت مصالح نظام و کشور که تا کنون هم تلاش های ارزشمندی و قابل قبولی در این زمینه داشته است.
نگاه نقادانه این روزنامه هم در پیگیری مسائل و مشکلات با رویکرد بی طرفانه از اهمیت ویژه ای برخوردار است که باید بیش از پیش تقویت شود تا در عین پیگیری خواست و نیاز مردم ، خدای ناکرده به تضعیف یا تخریب یا نادیده انگاشتن خدمات یک قوه ، بخش ودستگاه یا مجموعه نینجامد. در عین آن که نقش این روزنامه به عنوان یکی از موثرترین روزنامه های شرق کشور در پیگیری مسائل و معضلات به ویژه در حوزه استان خراسان رضوی و کمک به حل و رفع آن ها به جای ایجاد تنش، ناامیدی و افزودن بر چالش ها نیز خود از عملکردهای مورد توجه این رسانه است و انتظار است بیش از گذشته این رویکرد را در راستای خدمت بهتر به مردم تقویت کند. رویکرد مستقل، بی طرفانه و بررسی کارشناسانه امور و مسائل ، آگاهی بخشی به جامعه و حتی ارائه نظرات کارشناسی و راهکارها خود به عنوان بالی برای کمک به مسئولان استان به ویژه در حوزه اجراست که در مدیریت امور ،در فضایی آرام و به دور از تنش ها و تعارضات جامعه باید عمل کند و این گونه است. حتی پیگیری مطالبات و نیازهای استان از مجموعه های کشوری نیز در سایه اطلاع رسانی های شفاف و روشن به دور ازاغراض و مطامع فردی و گروهی در این رسانه برای استان به عنوان یار دوازدهم اثربخش بوده که باید بیش از قبل قوت یابد.
امروز نیاز است برای حفظ و ارتقای جایگاه این روزنامه سراسری خراسانی، در عین رعایت همه این مباحث، فرهنگ سازی در حوزه های مختلف از جمله برای حاکمیت فرهنگ و سیره امام رضا(ع) که مبتنی بر گسترش علم و آگاهی، تعامل ،مدارا و گفت وگو و رافت و محبت در جامعه است، هم تلاش بیشتری انجام شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

حجت الاسلام زائری | فعال فرهنگی
70 سالگی یک نهاد اجتماعی در کشور ما خودش همین طوری به معجزه می ماند! چون اصولا در ایران کار کردن خلاف قاعده است چه رسد به کاری که لازم است به صورت جمعی و گروهی انجام شود و حالا اگر کاری که می کنی فرهنگی باشد که دیگر عجیب خواهد بود و اگر بین کارهای فرهنگی بخواهی روزنامه ای منتشر کنی واقعا مصیبت است! حالا روزنامه "خراسان" به هفتاد سالگی رسیده، گویی از هفتاد سال سیل و زلزله و توفان و تهدید گذشته و در کهنسالی بیش از هر زمان پخته و همچنان با توان و اقتدار ایستاده است. «خراسان» را دوست دارم، به خاطر آن که در همین سن و سال پیری و فرزانگی، سر و شکل جوانانه و روح با نشاط و لطیف خود را از دست نداده است، مانند پیری که شوخی و طراوت جوانی خویش را با فهم و کمال سالخوردگی جمع کرده باشد. از سوی دیگر در فضای سیاسی جناح ها و گروه های متفاوت «خراسان» توانسته بیش از دیگران تعادل و میانه روی خود را حفظ کند، و در کنار روزنامه هایی که معمولا به یک طرف می غلتند و نمی توانند موضع تند و سخت علنی و آشکار خود را کنار بگذارند کوشیده تا به قدر توان خود راهی میانه تر و معتدل تر را پیش گیرد. همیشه به دوستانی که رسانه های خبری و مطبوعات را پیگیری می کنند می گویم که اگر مثلا «کیهان» یا «وطن امروز» می خوانی حتما کنارش «شرق» یا «اعتماد» هم بخر! یا بالعکس! و برای همین خوشحالم که در این وضع گرانی و مشکلات اقتصادی معمولا می شود «خراسان» را تنها خواند!

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مــحــمد علی کلی، بوکسور نامدار و مسلمان آمریکایی، نیازی به معرفی ندارد. او را باید یکی از ستارههای پرفروغ دنیای ورزش بدانیم. محمدعلی کلی که نامش تا پیش از تشرف به اسلام، «کاسیوس کلی» بود، به دلیل اعتقاد راسخش به دین مبین اسلام، چند بار به ایران سفر کرد و هر بار، چند روزی برای زیارت به مشهد آمد. اردیبهشت ماه سال 1372، مشهد برای آخرین بار میزبان قهرمان بوکس جهان شد. فرصت مغتنم حضور کلی در مشهد، باعث شد خبرنگار خراسان به سراغ او برود و گپ و گفتی کوتاه با وی انجام دهد. کلی در این مصاحبه اختصاصی، به برنامههای سفرش در ایران اشاره کرده و از بازدید مناطق محروم اطراف تهران خبر داده است. او در 14 خرداد 1395، درگذشت. کلی در اواخر عمر با بیماری پارکینسون دست و پنجه نرم میکرد با این حال، از هیچ کوششی برای کمک به مسلمانان اقصی نقاط جهان، کوتاهی نکرد.
پرسش خبرنگار خراسان: شما از مرقد امام خمینی(ره) دیدار کردهاید. نظرتان راجع به بنیانگذار جمهوری اسلامی انقلاب اسلامی چیست؟
محمدعلی کلی: حدود 10 سال پیش، وقتی که انقلاب شما به ثمر نشست، من تصویری از امام خمینی را در تلویزیون لبنان دیدم. در آن هنگام احساس می کردم که قوی ترین مرد جهان هستم و هیچ رقیبی را برای خود نمی شناختم. اما با دیدن چهره امام خمینی و تحول عظیمی که ایشان ایجاد کرده بود، خودم را در مقابل ایشان، چون پر کاهی مقابل کوهی یافتم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

به مناسبت تولد هفتاد سالگی روزنامه خراسان و به بهانه تیرماهی بودن روزنامه، سراغ یکی از هنرمندان محبوب مردم رفتیم که او هم متولد ماه تیر است و روز نوزدهم این ماه تولد 55 سالگیاش را جشن خواهد گرفت. این بانوی هنرمند، در گپ و گفت کوتاهی ضمن تبریک هفتاد سالگی روزنامه خراسان، از حال و هوای هفتاد سالگی و یکی از دهههای درخشان فعالیتش یعنی دهه هفتاد میگوید که در ادامه میخوانید.
فکر میکنید هفتاد سالگی چه شکلی است؟
من نمی دانم با این وضعیت مملکت ما که آن قدر گرانی و فشار هست، با این شرایطی که همه مردم دارند، غصههایی که آدم میخورد، ببینید اصلا به هفتاد سالگی میرسیم؟! خوش به حال آنهایی که رسیدند. اما هفتاد سالگی معمولا سنی است که آدم سرش توی لاک خودش است، کارهای شخصیاش را انجام میدهد، بچهها رفتند، کسی کاری به آدم ندارد، فوقش با دوستانش قرار میگذارد و دورهمیهای زنانه میگذارد.
به نظرتان هفتاد سالگی بحران دارد؟
نه دیگر، هفتاد سالگی چه بحرانی دارد، آدم در این سن زندگیاش را میکند، فکر نمیکنم هیچ بحرانی داشته باشد.
تصور میکنید هفتاد سالگی خودتان چطور است؟
بستگی به شخصیت آدمها دارد، بعضیها خیلی فعال هستند و همیشه سعی میکنند کاری انجام بدهند. بعضی کارها و شغلها را میشود تنهایی انجام داد، مثلا یک نقاش در هفتاد، هشتاد سالگی هم میتواند نقاشی کند، اما برای همه این طور نیست، هفتاد سالگی برای بعضی افراد سن بازنشستگی، استراحت و انجام کارهای شخصی است. من آدم فعالی هستم اما مهم این است که آدم در آن سن پای سالم و بدن سالم داشته باشد که بتواند حرکتی کند، اگر این طور باشد خب آدم کارهای زیادی میتواند بکند.
اگر قرار باشد یک روزنامه درباره شما تیتر بزند، دوست دارید آن تیتر درباره کدام قسمت از زندگیتان و چه باشد؟
مسلما راجع به بخشی که به کارم مربوط میشود و در مورد آن دههای که در سینما و بازیگری تاثیرگذار بودهام، یعنی دهه هفتاد باشد. درباره این که فاطمه گودرزی در دهه هفتاد توانست چه تاثیری در بازیگری بگذارد؟ آیا اصلا توانست تاثیری بگذارد؟ اگر توانسته باشم تاثیرگذار باشم خوشحال میشوم چون آن زمان به دلیل فیلمهای خوبی که کار کردم نگاهها بیشتر به طرفم بود و مردم هنوز من را با آن خاطرات دوست دارند.
چقدر اهل خواندن روزنامه هستید؟
خیلی دوست دارم روزنامه بخوانم، اما خیلی کم فرصت میکنم، زیاد سفر میروم و معمولا در هواپیما روزنامه مطالعه میکنم.
وقتی روزنامه را باز میکنید اولین صفحهای که سراغش میروید کدام است؟
من همیشه بخش ورزشی، خبرهای داغ و موضوعات اجتماعی را دنبال میکنم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.



ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

سال جدید درحالی آغاز شد که به دلیل شرایط ایجاد شده توسط رئیس جمهور آمریکا، یکی از مهم ترین مسائل پیگیرانه گروه سیاسی روزنامه خراسان، موضوع برجام بود. با این حال ما نیم نگاهی نیز به اجرای حکم یکی از مهم ترین پرونده های قضایی کشور نیز داشتیم؛ کهریزک. چه این که درباره این پرونده قبل از سال 97 برخی خبرهای غیررسمی از صدور حکم جلب سعید مرتضوی دادستان سابق تهران برای اجرای حکم 2 سال حبس وی حکایت داشت. به همین دلیل خبرنگاران گروه سیاسی روزنامه خراسان که این مسئله را در 8 سال اخیر بررسی پرونده بارها پیگیری کرده بودند، اجرای حکم آن را نیز در گفت و گو با منابع آگاه دنبال می کردند تا این که یک منبع آگاه 20 فروردین ماه درباره اجرای حکم مرتضوی به «خراسان» گفت: « حکم جلب مرتضوی صادر شده وقوه قضاییه در زمان خودش این کار را انجام می دهد. وی اکنون تحت نظر است». این پایان ماجرا نبود و پس از آن در 22 فروردین وقتی حجت الاسلام محسنی اژه ای معاون اول و سخنگوی دستگاه قضا برای دیدار دانشجویی به دانشگاه فردوسی مشهد آمد، خبرنگار خراسان در حاشیه این جلسه در سوال اختصاصی اجرای حکم این پرونده جنجالی را پیگیری کرد. اژه ای در پاسخ کوتاه خود به خبرنگار خراسان در حالی که برای رفتن عجله داشت و محل سالن را ترک میکرد، گفت: «حکم جلبش صادر شده ولی هنوز متأسفانه گیرش نیاورده اند، حالا نمی دانم چطور هست!» انتشار این پاسخ اژه ای، به سرعت فضای خبری کشور و حتی فعالان فضای مجازی را به واکنش واداشت و به شیوه های مختلف به اظهار نظر و حتی چاپ اعلامیه برای یافتن مرتضوی ونصب آن بر در ودیوار شهر و صفحات مجازی با عنوان «تحت تعقیب» پرداختند. در این باره هشتگ هایی نظیر «#سعید_مرتضوی_کجاست؟» هزاران بار در توئیتر بازنشر شد تا آن جا که کم کم هر رسانه ای سعی می کرد به نحوی پیگیر مرتضوی باشد و در این میان برخی رسانه ها نیز با همسر مرتضوی گفت و گو می کردند تا ردی از او بیایند. ماجرا ادامه داشت تا آن جا که کمتر از دوهفته پس از سوال و جواب جنجالی خراسان و سخنگوی دستگاه قضا درباره مرتضوی، در دوم اردیبهشت سعید مرتضوی که به اتفاق یکی از بستگانش در ویلایی در منطقه سرخرود مازندران اجاره نشین شده بود، توسط ضابطان این حوزه قضایی بازداشت و برای اجرای حکم به زندان اوین تهران منتقل شد تا سرانجام آخرین برگ پرونده مهم کهریزک که از روز نخست و در تابستان 88 با دستور صریح رهبر انقلاب آغاز شده بودورق بخورد و دستگاه قضایی با محاکمه دادستان سابق تهران نشان دهد که با هیچ کس تعارف ندارد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

شورای اسلامی شهر مشهد در پیامی هفتادمین سالروز انتشار روزنامه «خراسان» را تبریک گفت. به گزارش روابط عمومی شورای شهر مشهد، در این پیام آمده است: «نام «خراسان» از آنزمان ها که شعر خاطرهانگیز «برادرجان خراساناست این جا» بر پیشانیاش درج شده بود، بر اذهان ساکنان این خاک کهن نقش بسته است. نقشی که پس از قریب به هفت دهه، هنوز زنده است و در یورش بیرحمانه تکنولوژی و خیل نشریات دیجیتال، با یدک کشیدن عنوان کهنترین روزنامه محلی ایران، میان مردم نفس میکشد. «خراسان» بیتردید فاکتورهایی که یک جریده بایستی داشته باشد تا بقا و دوام پیدا کند و مردم آن را دوست بدارند، در منظومه فکری و کاری خود گنجانده است. توجه ویژه این روزنامه به مسائل، چالشها و معضلات متعدد استانهای کم برخوردار شرقی ایران، تمرکز ویژه بر دغدغههای خراسان رضوی در ضمیمه استانی خود، رعایت اصل خلاقیت و جاذببودن در تولید ضمایم چندگانه، این نشریه را درصدر رسانههایی قرار داده است که باهمان قوت و تیراژ پیشین، تداوم مسیر میدهند. رعایت این موارد درکنار حفظ اصل تعهد، میانهروی و عقلانیت در تدوین و انتشار اخبار و محتوا، این جایگاه ارزشمند را برای این روزنامه پدید آورده است. فرارسیدن هفتادمین سالروز انتشار روزنامه خراسان را به تمامی تلاشگران آن مجموعه تبریک و تهنیت عرض مینماییم. توفیق روز افزون شما عزیزان را از خداوند متعال آرزومندیم.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

غلامحسین اسماعیلی | رئیس کل دادگستری تهران
هفتادمین سالگرد انتشار روزنامه خراسان را به تمام زحمت کشان این موسسه فرهنگی تبریک می گویم و آرزوی توفیق دارم . بنده در طول خدمت قضایی-اداری و اجتماعی خود از قدیم الایام با این روزنامه مانوس و محشور بودم و جزو آن دسته از خوانندگان آن بوده که از مطالب و محتوای آن بهره های زیادی برده ام و شاید بتوانم بگویم به عنوان یک خراسانی روزنامه را با «خراسان» شناختم. آن چه به عنوان توصیه عرض می کنم این است که ذات حرفه خبرنگاری و اطلاع رسانی هم به لحاظ نقش بسیار مهمی که در شکل دهی افکار عمومی جامعه دارد و هم به لحاظ نقش مهمی که در انعکاس دیدگاه ها و نظرات مردم به یکدیگر و به مسئولان دارد می طلبد که عزیزان فعال در این عرصه به این رسالت و مسئولیت بسیار خطیر و تاثیرگذار توجه کافی داشته باشند و ببینند محتوایی که برای مردم استفاده می کنند و به نوعی غذای فکری و فرهنگی که به سفره مردم می برند از چه بار محتوایی برخوردار است و چه اثر و نقشی در زندگی مردم دارد و با عنایت به این موضوع در انتخاب سوژه ها ، مطالب ، اخبار، اطلاعات، تحلیل ها و گزارش ها دقت لازم را داشته باشند که خدای ناکرده غذای فکری ناسالم به مخاطبان خود ارائه ندهند و متقابلا در جهت مثبت هرچه بتواند بار فرهنگی، دینی، اخلاقی و ملی کشورمان را تقویت کنند، انتخاب کنند. در هر حال به لحاظ جایگاه استان خراسان وانتساب آن به امام رضا(ع) و پایتخت فرهنگی و معنوی کشورعزیز اسلامی مان و هم به لحاظ قدمت و تاثیر گذاری روزنامه وزین خراسان، این مسئولیت برای عزیزان در این حوزه قطعا بایستی بیش از سایر همکارانشان در دیگر رسانه های ارتباط جمعی باشد چون نام «خراسان» با نام امام هشتم (ع) عجین شده است و مردم این دو را با یگدیگر می شناسند این موضوع بر مسئولیت مجموعه موسسه روزنامه خراسان افزوده است .به عنوان کسی که از مطالب این روزنامه استفاده کردم به نوبه خودم از زحمات عزیزان و زحمت کشان موسسه روزنامه خراسان تشکر می کنم و خدا قوت می گویم .

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.



ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.