در آخرین روز کاری هفته گذشته برای یازدهمین روز متوالی شاهد خروج پول حقیقی از بازار بودیم و میزان خروج پول حقیقی نسبت به هفته پیشین 34 درصد افزایش یافت. به گزارش اقتصاد نیوز، در حالی که در سه روز ابتدایی هفته شاخص کل روندی نزولی داشت و شاخص در روز دوشنبه به کانال یک میلیون واحدی سقوط کرده بود، در روز سهشنبه به کانال 1.1 میلیونی بازگشت و در روز چهارشنبه نیز سبزپوش ماند. در پایان هفته اخیر شاخص کل 45 هزار و 475 واحد پایین تر از هفته قبل ایستاد و شاخص کل هم وزن با افت 14 هزار و 843 واحدی نسبت به آخرین روز معاملاتی هفته قبل، در محدوده 383 هزار و 140 واحدی قرار گرفت.
بازدهی هفته
شاخص کل در آخرین روز هفته سه هزار و 915 واحد رشد کرد و به رقم یک میلیون و 109 هزار واحد رسید و نسبت به آخرین روز معاملاتی هفته قبل 45 هزار و 475 واحد بالاتر ایستاد تا بازدهی هفته شاخص بورس منفی 3.9 درصد شود. در هفته اخیر روند تغییرات شاخص کل تنها در روزهای سهشنبه و چهارشنبه صعودی بود که در مجموع 13 هزار و 672 واحد رشد کرد.
روند شاخص کل هموزن
در پایان هفته اخیر شاخص کل هموزن پس از 10 روز صعود کرد. شاخص هم وزن در پایان هفته نسبت به هفته پیشین 14 هزار و 843 واحد پایینتر ایستاد و به رقم 383 هزار و 140 واحد رسید و بازدهی منفی 3.7 درصدی را ثبت کرد.
کاهش میانگین هفتگی ارزش معاملات
در هفته اخیر، کمترین رقم ارزش معاملات کل در روز چهارشنبه بود که ارزشی معادل 5 هزار و 16 میلیارد تومان داشت و بالاترین رقم هفته روز شنبه محقق شد که به رقم 8 هزار و 51 میلیارد تومان رسید. میانگین ارزش معاملات کل هفته 6 هزار و 577 تومان بود که نسبت به رقم 16 هزار و 460 میلیاردی هفته پیشین، افت 60 درصدی داشته است.
افت میانگین هفتگی ارزش معاملات خرد
در این هفته، میانگین ارزش معاملات خرد بورس 2 هزار و 703 میلیارد تومان بود که نسبت به رقم 3 هزار و 112 میلیاردی هفته پیشین، افت 13 درصدی داشته است. بالاترین رقم هفته 3 هزار و 209 میلیارد تومان بود که در روز سهشنبه ثبت شد و پایینترین رقم به روز یک شنبه برمیگردد که 2 هزار و 314 میلیارد تومان بود.
رشد 3.8 درصدی میانگین ارزش صفهای فروش
میانگین ارزش صفهای فروش در هفته اخیر 3 هزار و 531 میلیارد تومان بود که از میانگین هفته پیشین 130 میلیارد تومان بیشتر بود و رشد 3.8 درصدی داشته است. بالاترین رقم هفته 4 هزار و 11 میلیارد تومان بود که در روز شنبه ثبت شد و پایینترین رقم به روز چهارشنبه برمیگردد که 3 هزار و 323 میلیارد تومان بود.
افزایش 5.4 درصدی میانگین هفتگی ارزش صفهای خرید
میانگین ارزش صفهای خرید در هفته اخیر 175 میلیارد تومان بود که از میانگین هفته گذشته 9 میلیارد تومان بیشتر بود. در این هفته، میانگین ارزش صفهای خرید 5.4 درصد افزایش یافته است. بالاترین رقم هفته 221 میلیارد تومان بود که در روز چهارشنبه ثبت شد و پایینترین رقم به روز یک شنبه برمیگردد که 153 میلیارد تومان بود.
افزایش میانگین خروج پول حقیقی
در پایان هفته اخیر در روز چهارشنبه برای یازدهمین روز کاری متوالی شاهد خروج پول حقیقی از بازار بودیم و میزان خروج پول حقیقی نسبت به هفته پیشین افزایش یافت. در مجموع کل هفته 2 هزار و 519 میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد و میانگین هفته خروج پول حقیقی 503 میلیارد تومان بود که نسبت به هفته پیشین افزایش 34 درصدی داشته است.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
مدیر عامل شرکت بورس تهران گفت: از این پس، عرضههای اولیه با تضمین اوراق تبعی همراه خواهد بود و به زودی ۹ شرکت در بورس تهران عرضه میشوند. به گزارش نبض بورس، علی صحرایی در حاشیه مراسم عرضه اولیه در بورس تهران در جمع خبرنگاران افزود: از این پس عرضههای اولیه با تضمین در بازار ارائه میشود به طوری که سهامدار عمده، اوراق تبعی منتشر میکند و برای سهامداری که تا یک سال سهامدار شرکت باقی بماند، ۲۵ درصد سودآوری سهم، تضمین میشود. وی ادامه داد: اوراق تبعی ابزاری است که در گذشته هم در بازار سرمایه وجود داشته و به نوعی بیمه سهم محسوب میشود بر این اساس برای حمایت از سهامداران، از شنبه آینده (۸ خرداد) بر روی چند نماد عمده، استفاده میشود.
مدیر عامل شرکت بورس تهران گفت: با توجه به شرایط بازار، عرضههای متعددی در بورس تهران خواهیم داشت و ۹ شرکت آماده عرضه اولیه و ۲۰ شرکت نیز در برنامه بورس تهران برای عرضههای اولیه خواهند بود.
وی تصریح کرد: افراد برای حضور در بورس یا عرضههای اولیه، باید دانش لازم را داشته باشند یا به طور غیر مستقیم از طریق صندوقهای سرمایه گذاری یا مشاوران، اقدام به خرید سهام کنند. صحرایی درباره ریزشهای اخیر بازار سرمایه نیز گفت: عوامل بنیادی از جمله کاهش قیمت نفت و بی اعتمادی مردم، باعث ریزش بورس شد ضمن این که تغییر دامنه نوسان موجب ریزش شاخص کل بورس نمیشود.
وی افزود: بسته حمایتی بازار سرمایه در حال اجرا شدن است به طوری که هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی، به صندوق تثبیت و توسعه بازار واریز شد و از طرفی نیز شرکتها و نهادهای بزرگ قول دادند ۲۴ هزار میلیارد تومان وارد بازار سرمایه کنند که از این مبلغ ۷ هزار میلیارد تومان در بورس تهران اجرایی شده است و از شنبه آینده نیز ارائه اوراق تبعی با هدف گذاری حمایت از سهامداران خرد، صورت میگیرد.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
در هفته گذشته صندوقهای پالایش یکم و دارا یکم روند نوسانی را تجربه کردند و هر دو نسبت به انتهای هفته افت قیمت داشتند.
به گزارش تجارتنیوز، شاخص کل بورس در اواخر هفته گذشته روند مثبتی را طی کرد و در محدوده یک میلیون و ۱۰۹ هزار واحد قرار گرفت. صندوقهای دولتی هم در هفته گذشته روند نوسانی را
داشتند.
پالایش یکم در هفته گذشته در قیمت ۶۵۹۳ هزار تومان آغاز به کار کرد و در پایان هفته در قیمت ۶۶۷۰ هزار تومان بسته شد پالایش یکم در نهایت نسبت به هفته گذشته 3.5 درصد تغییر قیمتی و کاهش داشته است.
صندوق واسطهگری مالی یکم هم در هفته گذشته با قیمت ۱۱۶۹۸ هزار تومان بازگشایی و در قیمت ۱۱۷۰۶ هزار تومان در آخرین روز معاملاتی هفته گذشته بسته شد. این صندوق نسبت به هفته گذشته 5.5 درصد تغییرات قیمتی و کاهش داشته است.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.